Ředkev bílá, 1 ks
- Země původu:
- Itálie
- Popis produktu
Ředkev bílá
O PRODUKTU
Kořen ředkví bývá tenký, vřetenovitý nebo se tvoří bulvy či tloustne jen podděložní článek (hypokotyl). Bulvy a hlízy s listovou růžicí mají povrch různě zbarven, uvnitř jsou bílé nebo žlutavé. Má jemnější chuť, ale i přesto lehce štiplavou chuť - může se vyjímat do pokrmů inspirovaných asijskou kuchyní.
Syrovou ji můžete použít také do salátů a pomazánek, dušenou nebo pečenou pak jako přílohu k masu. Jemně štiplavá chuť bílé ředkve se hodí zejména do asijských pokrmů.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2°C do +6°C.
- Složení
Ředkev bílá.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.