Skaličan Dekor Klobása v pepři
- Popis produktu
Jedná se o trvanlivý fermentovaný masný výrobek s minimálním obsahem masa 80%. Fermentovaná klobáska ručně obalovaná v koření je oceněná Top Delikatesou. Vhodná k vínu, pivu, sýru.
Adresa dodavatele
SKALIČAN a.s., Zelená 226, Česká Skalice 55203
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0-20°C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 32 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 29 dní
- Složení
- Vepřové maso 120g, vepřové sádlo20g, voda, jedlá sůl, konzervant E250, dextróza, směs přírodního koření, maltodextrin, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, přírodní barvivo E120 E162, extrakty koření, antioxidant E300 E301, směs mikrokoků a bakterií mléčného kvašení,želatina(vepřová živočišná bílkovina),pepř bílý 1%, pepř černý 1%,vepřové střívko.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1969 kJ |
Tuky | 40 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 3.8 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.