Italat Ricotta syrovátkový sýr
- Popis produktu
Ricotta ITALAT je polotučný syrovátkový, lehce roztíratelný sýr, na jehož výrobu používáme pouze naši „sladkou“, tepelně ošetřenou syrovátku, kterou je možné získat pouze při výrobě mozzarelly.
Ricotta ITALAT je neocenitelným základem sladkých i slaných pomazánek pro všechny, kteří chtějí chutně jíst a dbát přitom na životní styl. Je tedy vhodná jako součást jídelníčku pro všechny.
O výrobci
Italat je česká společnost, která vyrábí sýry a speciality podle italských receptur v srdci moravského Slovácka. Chce nabídnout českým spotřebitelům mozzarellu, mascarpone nebo ricottu v nejvyšší kvalitě při zachování italských postupů, přitom s použitím mléka od regionálních dodavatelů a bez použití konzervačních látek.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 2 °C do 8 °C. Spotřebujte do data uvedeného na spodní straně kelímku. Po otevření ihned spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- Italat s.r.o., Opletalova 1417/25, Praha 1
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 32 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 13 dní
- Složení
Syrovátka, jedlá sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová. Sušina 21%, Tuk 8,5%.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 519 kJ |
Energetická hodnota | 124 kcal |
Tuky | 8.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5.6 g |
Sacharidy | 3 g |
Z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 0.3 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.