Italat Mozzarella v nálevu
- Popis produktu
Mozzarella ITALAT® je klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený.
A v čem se mozzarella ITALAT® liší od ostatních mozzarell na trhu? Je vyrobena tradiční přírodní technologií a neobsahuje žádné konzervační látky. Má výraznou, příjemně mléčnou, jemně nakyslou a plnou chuť, která je dána zejména živými mléčnými fermenty z buvolího mléka.
O výrobci
Italat je česká společnost, která vyrábí sýry a speciality podle italských receptur v srdci moravského Slovácka. Chce nabídnout českým spotřebitelům mozzarellu, mascarpone nebo ricottu v nejvyšší kvalitě při zachování italských postupů, přitom s použitím mléka od regionálních dodavatelů a bez použití konzervačních látek.
- Skladovací podmínky
- Skladujte od +2 do +6°C.
- Název a adresa výrobce
- Italat s.r.o., Opletalova 1417/25, Praha 1
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 18 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 18 dní
- Složení
- Mléko, jedlá sůl, přírodní syřidlo, živé mléčné kultury, pitná voda, jedlá sůl. Obsah sušiny 34%. Obsah tuku 15%.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 890 kJ |
Energetická hodnota | 214 kcal |
Tuky | 16 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 0.5 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.