Pick Uherský salám
- Popis produktu
Maďarský salám, který je dlouholetou maďarskou specialitou. Produkt je vyráběn v Szegedi, v zemědělské oblasti jižního Maďarska, již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává Uherskému salámu PICK jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě do 20°C.
- Název a adresa výrobce
- Delpra spol. s r.o., V Klukovicích 321; 152 00 Praha 5
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 75 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 75 dní
- Složení
Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, cukr, konzervant E250, kouř. Na 100g výrobku bylo použito 159g masa.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 2167 kJ |
Energetická hodnota | 524 kcal |
Tuky | 47 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 25 g |
Sůl | 4.2 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.