Dr. Oetker Pizza Ristorante Salame, bezlepková
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
- Popis produktu
Chutná jako v italské restauraci. Křupavé tenké těsto s bohatou oblohou a kvalitními surovinami - to je jedinečná pizza Ristorante.Pizza Ristorante Salame Gluten Free je bez lepku, bohatě obložená rajčatovou omáčkou, salámem a sýrem na tenkém, křupavém těstě. Vše je posypáno směsí italských bylinek.
Křupavé tenké těsto je vyrobeno z přirozeně bezlepkových ingrediencí, jako je rýžová mouka, bramborový škrob a hrachový protein.
TIP
Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch).
Přejeme Vám dobrou chuť!
O VÝROBCI
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Tradice společnosti Dr. Oetker na českém území sahá až do roku 1908, kdy byla založena první zahraniční pobočka firmy v Rakousku-Uhersku. Dalším významným krokem bylo založení firmy na území Československa v Brně v roce 1923. Posledním zásadním milníkem byl opětovný vstup na československý trh v roce 1991 a založení společnosti pro Českou republiku v roce 1993.
V současnosti patří Dr. Oetker k nejvýznamnějším potravinářským výrobcům práškového sortimentu.
Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet se neustále zvyšuje na základě permanentního inovačního procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování, nápoje v prášku, mražené pizzy, a čerstvé dezerty.
- Adresa dodavatele
- Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
- Návod k přípravě
- Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie. Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Pečeme 13-14 minut na 220°C.Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Pečeme 13-14 minut na 220°C.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě -18 °C. Chraňte před rozmrznutím.
- Název a adresa výrobce
- Dr.Oetker Polska SPp. Z o.o, ul. Dr. Augusta Oetkera 26, 84-103 Lebcz, Poland
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 285 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 285 dní
- Složení
24% pasírovaná rajčata, 15% SÝR (MOZZARELLA, EIDAM), rýžová mouka, 12% saláma (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, cibulový prášek, česnekový prášek, extrakty koření, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), stabilizátor (dusitan sodný), kouř), bramborový škrob, voda, bramborové vločky, hrachová bílkovina, řepkový olej, pekařské droždí, cukr, sůl, zahušťovadla (hydropropylmetylcelulóza, xanthan), extra panenský olivový olej, emulgátory (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou), glukózový sirup, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, modifikovaný škrob, oregano, koření, česnek, dextróza.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1045 kJ |
Energetická hodnota | 249 kcal |
Tuky | 11 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4.9 g |
Sacharidy | 26 g |
Z toho cukry | 2.2 g |
Vláknina | 1.4 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1.4 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.