Schubert Křepelčí vejce
- Popis produktu
Křepelčí vajíčka patří mezi nutričně nejvíce hodnotné potraviny. Vysoká nutriční hodnota je dána zejména množstvím a kvalitou vaječných bílkovin.
Díky své malé velikosti jsou vhodné při přípravě pokrmů na slavnostnější tabuli, zejména jako ozdoba rautů, recepcí či na rodinných oslavách.
K přípravě „natvrdo“ stačí 2 minuty plného varu. K vyklepnutí vajíčka bez poničení žloutku je lepší nejprve ostrým nožem porušit skořápku a podskořápkovou blanku a opatrně vylít. Nebo použít nástroj k tomu přímo určený - speciální nůžky na křepelčí vajíčka.
O výrobci
Společnost Schubert byla založena roku 1991 a její hlavní komoditou byla především distribuce čerstvých konzumních vajec. Nyní spravuje 16 drůbežích farem po celé ČR. Denně od svých farmářů dováží čerstvá vajíčka, která v třídírně v Praze Kyjích a dále distribuuje všem svým zákazníkům. V roce 2002 došlo k rozšíření nabídky i na obalové materiály, které jsou určené především pro výrobu a prodej potravin. Společnost je stále plně tuzemskou společností bez zahraničního kapitálu.
- Adresa dodavatele
- Schubert partner a.s., JANA ŽELIVSKÉHO 2, PRAHA 3, 130 00, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte a uchovávjete v suchu, mimo přímý dosah slunce, při nekolísavé teplotě 5-18 °C. Po nákupu uchovejte v chladu +5 °C až + 8 °C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 41 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 41 dní
- Složení
100% vejce.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 672 kJ |
Energetická hodnota | 158 kcal |
Tuky | 11.1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3.6 g |
Sacharidy | 0.4 g |
Z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 13.1 g |
Sůl | 0.35 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Vejce | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.