Jehněčí plec bez kosti chlazená
- Země původu:
- Irsko
- Popis produktu
Jehněčí plec poskytuje velmi chutné a křehké maso, je však třeba počítat s delší dobou tepelné úpravy. Ideálně se hodí na dušení nebo pozvolné pečení, například na česneku nebo kořenové zelenině a víně. Využití dále nalezne při přípravě gulášů a ragú, skvělá je na masité polévky.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0-4 °C.
- Název a adresa výrobce
- Rotterdam Trading Office B.V., Schieweg 104, Delft, 2627 Ar
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.