Granoro Farina per pizza mouka na pizzu
- Popis produktu
Hladká pšeničná mouka typu "0" je ideální na výrobu domácí pizzy.
O výrobci
Společnost Granoro vyrábí těstoviny z tvrdé pšenice pěstované v oblasti Puglia, tento italský region je proslulý světově nejkvalitnější pšenicí. Tato stále se rozrůstající společnost je mistr ve výrobě těstovin a znalec celého procesu produkce pšenice. Díky tomu si těstoviny zachovávají autentickou chuť a vůni.
- Skladovací podmínky
- Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah vlhkosti.
- Název a adresa výrobce
- Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l., Strada provinciale 231 km. 35,100 - Corato (Bari), Italia
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 291 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 291 dní
- Složení
- Pšenice, voda, jedlá sůl. Může obsahovat stopy sóji.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1423 kJ |
Energetická hodnota | 336 kcal |
Tuky | 1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 69.7 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 10.7 g |
Sůl | 0.01 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.