Ambrosi Pecorino Romano D.O.P. sýr
Nakupte více za méně
Značka: Ambrosi
- Země původu:
- Itálie
- Popis produktu
Pecorino je sýr vyrobený z plnotučného ovčího mléka (pecora = ovce). Těsto je bílé až lehce slámově žluté, místy s drobnými oky. Jedná se o velmi zdravý sýr s nízkým, pouze 30% obsahem tuku v sušině.
Zajímavost o produktu
Víte, že je italský sýr pecorino svým tvarem jako stvořený ke kutálení? V toskánském městečku Pienza se díky tomu rozvinula tradice, která dodnes přetrvává už od středověku – kutálení sýrem na přesnost.
O výrobci
Společnost Ambrosi je lídrem na trhu s italskými sýry prémiové kvality v Itálii i v zahraničí a to kvůli vysoké kvalitě svých produktů, špičkové technologii a certifikacím v kombinaci s nejmodernějším logistickým systémem. Ambrosi, italská kvalita a tradice od roku 1942.
Tip
Pecorino se nejčastěji strouhá na těstovinové pokrmy místo dražšího parmezánu.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 4-8°C.
- Název a adresa výrobce
- AMBROSI S.P.A., VIA DEI PONTICELLI 1, CASTENEDOLO (BS), 25014
- Složení
- termizované ovčí &aposs MLÉKO, syřidlo, sůl.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1538 kJ |
Energetická hodnota | 371 kcal |
Tuky | 32 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Bílkoviny | 25 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.