Dr. Oetker Vanilkový cukr
Značka: Dr. Oetker
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Chuť vanilky do Vaší kuchyně.
Jedinečná kombinace extraktu z vanilky Boubon s jemdně krystalickým cukrem pro lepší rozvinutí chutě a vůně.
POUŽITÍ
Vanilkový cukr používejte jako Vanilínový cukr ( 1 sáček místo 1 sáčku) na pečení a dochucení moučníků, krémů nebo dezertů. Pro posypání či obalení pečiva smíchejte 1 Vanilkový cukr se 100 g moučkového cukru.O VÝROBCI
Rodinná společnost Dr. Oetker nabízí nejrozmanitější dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku nebo práškové nápoje z prověřených a originálních receptur. Protože je v tuzemsku oblíbený, svůj sortiment neustále rozšiřuje. Cílem značky je vyrábět pokrmy s maximální péčí a z výhradně kvalitních surovin, aby byla zaručena kvalita a bezpečnost výrobků.
Jedná se o ilustrativní fotografii.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
- Název a adresa výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 27201 Kladno, Česká republika.
- Složení
Cukr, extrakt z vanilky Bourbon. Může obsahovat stopy mléka, obilovin obsahujících lepek a lupinové mouky.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1686 kJ |
Energetická hodnota | 397 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 98 g |
Z toho cukry | 96 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.