Natura Solamyl jemný bramborový škrob
Značka: Natura
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Náš tip: Česká bábovka
Suroviny: 200 g cukru, 6 vajec, 120 g Solamylu, 60 g hrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 1 lžička rumu, 2 polévkové lžíce rozpuštěného másla, 1 vanilkový cukr.Žloutky s cukrem utřeme, přidáme rum, a postupně vmícháme ušlehaný sníh z bílků střídavě s moukou smíchanou se Solamylem a vanilkovým cukrem. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo. Pečeme zvolna v tukem vymaštěné a moukou vysypané formě, vychladlé vyklopíme a pocukrujeme..
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika.
- Složení
Bramborový škrob. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahující lepek.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1352 kJ |
Energetická hodnota | 318 kcal |
Tuky | 0.2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 79 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 0.1 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.