Kávoviny Holandské kakao
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Odtučněný kakaový prášek bez lecitinu.
Příběh holandského kakaa:
Caspar van Houten, Coenraad chtěl zpříjemnit kyselou chuť kakaa a zlepšit jeho rozpustnost. To se mu povedlo přidáním regulátorů kyselosti (čili alkalizačních činidel) do kakaové hmoty. Na jeho počest se tato kakaa nazývají jako „holandská“, případně „holandského typu“.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C.
- Název a adresa výrobce
- KÁVOVINY a.s., Jana Palacha 515, Zelené Předměstí 532 32 Pardubice
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 348 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 348 dní
- Složení
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, regulátor kyselosti - uhličitany draselné.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1460 kJ |
Energetická hodnota | 325 kcal |
Tuky | 13.7 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 7.5 g |
Sacharidy | 15 g |
Z toho cukry | 0.63 g |
Bílkoviny | 25.5 g |
Sůl | 0.085 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.