Hengshun Rýžový ocet na sushi
Značka: Hengshun
- Země původu:
- Čína
- Popis produktu
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější. Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, případně můžete přilít trochu saké (ideální poměr je 6:6:1, 60 ml rýžového octa, 60 g cukru a 10 g soli).
- Adresa dodavatele
- F. W. TANDOORI, spol. s r. o., Český kras, Černošice 155, 252 28 Černošice, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu.
- Složení
Pitná voda, kvasný ocet lihový (rýžový), cukr .
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 68 kJ |
Energetická hodnota | 16 kcal |
Tuky | 0.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 6 g |
Z toho cukry | 6 g |
Bílkoviny | 0.5 g |
Sůl | 0.05 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.