Kachna s droby
- Země původu:
- Maďarsko
- Popis produktu
Z kachny vyndáme droby, z nich připravíme polévku neboli kaldoun. Omyjeme ji a osušíme. Z venku i zevnitř osolíme a posypeme kmínem. Vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a přikryjeme. Pekáček vložíme do trouby vyhřáté na 100° a pečeme 4,5 hodiny bez odkrývání. Pak kachnu vyndáme, potřeme směsí z medu a výpeku. Teplotu mírně zvýšíme a dopékáme do zlatova.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od -2 do +3 °C
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1089 kJ |
Energetická hodnota | 263 kcal |
Tuky | 22.44 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5.94 g |
Sacharidy | 0.18 g |
Z toho cukry | 0.03 g |
Bílkoviny | 15.05 g |
Sůl | 0.07 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.