Darbo Švestková povidla
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
Značka: Darbo
- Země původu:
- Rakousko
- Popis produktu
Tradiční švestková povidla mají v naší kultuře svou tradici a čestné místo.
Své využití nalezly především v sladké kuchyni, kde se používají například do kynutých buchet a koláčů. Není však překvapením, že výborně chutnají i v kombinaci s masem.
INSPIRACE
Vyzkoušejte recept na Lokše s trhaným husím masem a povidlovou omáčku a dejte povidlům šanci v trošku jiné formě než je běžné.
O VÝROBCI
Rodina Darbo začala s výrobou džemů, sirupů a ovocných likérů v roce 1879. Od tohoto roku si i přes dobové zvraty nepřetržitě předává zkušenosti a vylepšuje své dovednosti tak, aby rodinná firma mohla nerušeně pokračovat z generace na generaci, přesně tak, jak tomu bylo do dnes. Aktuálně patří mezi přední výrobce v Rakousku a stává se populární i za hranicemi.
- Adresa dodavatele
- Maresi Foodbroker s.r.o. Hradešínská 1932/60 101 00 Praha 10 – Vinohrady Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu, chraňte před světlem a přímém slunečním zářením. Po otevření uchovávejte při teplotě do 7°C a spotřebujte do 3 - 4 týdnů.
- Název a adresa výrobce
- Adolf Darbo AG, Dornau 18, 6135 Stans, Austria
- Složení
Švestka, cukr, koncentrovaná citrónová šťáva.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 960 kJ |
Energetická hodnota | 226 kcal |
Tuky | 0.5 g |
Sacharidy | 55 g |
Z toho cukry | 52 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0.02 g |
Charakteristika | Hodnota |
---|---|
Příchuť | Švestka a mirabelka |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.