Kachní prsa bez kosti s kůží
- Země původu:
- Maďarsko
- Popis produktu
Maso z kachních prsou se nejlépe hodí upravit jako minutku. Skvěle chutná, když zůstane upečené do růžova. Předem musíte kůži prsou nařezat v pravidelných odstupech, aby se mohl tuk vypéct. Důležitá je i správná volba teploty plotýnky. Mírný žár plotýnky zaručí, že se sádlo vypeče, ale svalovina se nepřehřeje a zůstane správně růžová.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od -2 do +4°C °C
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 958 kJ |
Energetická hodnota | 229 kcal |
Tuky | 18.23 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5.06 g |
Sacharidy | 0.32 g |
Z toho cukry | 0.12 g |
Bílkoviny | 16.3 g |
Sůl | 0.11 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.