- Popis produktu
- Lasagne se nejčastěji připravují zapékané společně boloňskou a bešamelovou omáčkou a sýrem. Alnatura lasagne no. 76 se vyrábí v Itálii z BIO tvrdé pšenice semoliny.
- BIO kvalita
- vyrobeno v Itálii
- těstoviny vhodné k zapékání
Doporučení k přípravě
1.Troubu předehřejte na 200°C. Na 3 lžících oleje orestujte mleté maso, cibuli a česnek. Zalijte 125 ml zeleninového vývaru. Přidejte pokrájená rajčata a vařte na mírném ohni 20 minut, dokud se tekutina částečně nezredukuje. Přidejte 1 lžičku oregana a cukr. Dochuťte solí a pepřem. Pokud chcete, přidejte i chilli.2.Na bešamelovou omáčku rozpusťte 25 g másla. Přidejte mouku a míchejte, dokud se směs mírně nepřichytí ke dnu pánve. Za stálého míchání přilijte mléko, krátce povařte, dochuťe solí a špetkou muškátového oříšku. Míchejte, dokud se všechny hrudky nerozpustí.3.Zapékací misku vymažte tukem. Vyložte pláty lasagní, na které přidejte masovou směs a polovinu bešamelu. Přidejte další vrstvu plátů lasagní. Nalijte druhou polovinu bešamelu a posypte strouhaným sýrem. Pečte v předehřáté troubě 30 minut, dokud sýr nezezlátne a nebude křupavý.O výrobci
Německá společnost Alnatura působí v oblasti distribuce potravin s důrazem na udržitelnost a ekologii od roku 1984. Sídlem se nachází v německém Darmstadtu a zakladatelem je Götz Rehn, který stojí v čele společnosti dodnes.
V roce 2003 proběhlo zahájení prodeje BIO produktů Alnatura v prodejnách Dohle. Mnoho produktů Alnatura nese pečeť ekologického sdružení, jako je Bioland, Demeter nebo Naturland. Tato trojice je pomyslným strážcem a garantem ekologického zemědělství.
Klíčové vlastnosti BIO řady Alnatura
- 100% organické ingredience
- přísady podle směrnic Bioland , Demeter a Naturland
- méně je často více: zejména pro sůl a cukr - mnoho produktů Alnatura má záměrně snížený obsah cukru
- vývoj produktů s externími odborníky
- co nejkratší seznamy ingrediencí - vyhnutí se přísadám kdekoli je to možné
- do sklenice, sáčku jde jen to, co je opravdu nutné
Udržitelnost je nezbytnou součástí firemní kultury a filozofie Alnatura. Jedná se o nejdůležitější pilíř, který je postaven z respektu a úcty k životnímu prostředí. Chápání udržitelnosti společnost zobrazuje jako lemniscate = znamení nekonečna, protože všechno je propojeno a má na sebe vliv.
Alnatura se řídí heslem “smysluplné pro lidi i planetu”. Rozmanitá příroda a udržitelné zemědělství jsou základem veškerého života. Na pozadí klimatických změn a milionů ohrožených druhů zvířat a rostlin je tato vize pro ekosystém důležitější než kdy dříve.
A právě proto je klíčové, aby místo čistě ekonomických zájmů byli do středu našich myšlenek a činů postavený člověk a udržitelná společnost.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
- Název a adresa výrobce
- Alnatura Produktions- und Handels GmbH, Mahatma Ghandi-Str. 7. 64295 Darmstadt, Germany
- Složení
PŠENIČNÁ krupice tvrdá z ekologického zemědělství (Může obsahovat: SÓJOVÉ BOBY).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1478 kJ |
Energetická hodnota | 349 kcal |
Tuky | 1.5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 71 g |
Z toho cukry | 3.2 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 0.01 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Kategorie, ve kterých se produkt nachází
- Trvanlivé potraviny
- Těstoviny a kuskus
- Těstoviny podle tvaru
- Lasagne a cannelloni
- Mezinárodní kuchyně
- Italská kuchyně
- Italská kuchyně - Těstoviny a gnocchi
- Italská kuchyně - Trvanlivé těstoviny a gnocchi
- Italská kuchyně - Lasagne a cannelloni
- ALNATURA
- Trvanlivé potraviny - ALNATURA
- Těstoviny a kuskus - ALNATURA
- Těstoviny - ALNATURA
- BIO těstoviny
- Semolinové těstoviny
- Lasagne a cannelloni
- Zdraví a životní styl
- BIO
- BIO trvanlivé výrobky
- BIO těstoviny, kuskus a obiloviny