- Popis produktu
Bulgur se vyrábí sušením a drcením pšenice.
Pšeničný bulgul je lehce stravitelný a v české kuchyni se používá do nádivek, karbanátků, polévek nebo jako příloha k masům.
Příprava
Bulgur se vaří v poměru 1:3 (bulgur:voda).
Vaří se pozvolna 12-15 minut - přebytečná voda se slije.
V současné chvíli probíhá změna vizuálu u tohoto výrobku. Zboží vám bude dodáno dle aktuální skladové zásoby.
- Adresa dodavatele
- ESSA, spol. s r.o., Okružní 34, 370 01 České Budějovice, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a temnu při teplotách 0 - 25°C.
- Složení
Pšeničný bulgur.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1560 kJ |
Energetická hodnota | 370 kcal |
Tuky | 3.4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 67 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 0 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.