Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Dr. Oetker Pizza Ristorante Quattro Formaggi

340 g
Původní cena
86,70 Kč
54,90 Kč 161,47 Kč/kg

Značka: Dr. Oetker

Země původu:
Polsko

Aktuální trvanlivost: 220 dní

Popis produktu

Chutná jako v italské restauraci. Křupavé tenké těsto s bohatou oblohou a kvalitními surovinami - to je jedinečná pizza Ristorante.

Pizza Ristorante Quattro Formaggi je bohatě obložená mozzarellou, eidamem, ementálem a sýrem s modrou plísní na tenkém, křupavém těstě.

Příprava

1.Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4. st. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 

2.Pizzu vyjmeme z fólie. 

3.Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11 - 13 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

TIP: Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch).

Přejeme Vám dobrou chuť!

O VÝROBCI

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Tradice společnosti Dr. Oetker na českém území sahá až do roku 1908, kdy byla založena první zahraniční pobočka firmy v Rakousku-Uhersku. Dalším významným krokem bylo založení firmy na území Československa v Brně v roce 1923. Posledním zásadním milníkem byl opětovný vstup na československý trh v roce 1991 a založení společnosti pro Českou republiku v roce 1993.

V současnosti patří Dr. Oetker k nejvýznamnějším potravinářským výrobcům práškového sortimentu.

Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet se neustále zvyšuje na základě permanentního inovačního procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování, nápoje v prášku, mražené pizzy, a čerstvé dezerty. 

 

 

 

Adresa dodavatele
Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
Návod k přípravě
Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Pečeme 13-14 minut na 220°C.
Skladovací podmínky
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Název a adresa výrobce
Dr.Oetker Polska SPp. Z o.o, ul. Dr. Augusta Oetkera 26, 84-103 Lebcz, Poland
Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 289 dní

Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 220 dní

Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

PšENICNÁ MOUKA, 13% pasírovaná rajčata, 10% SÝR MOZZARELLA, 10% SÝR EIDAM, voda, SMETANA ke šlehání, 6,6% rajcatový koncentrát, 4,2%SÝR EMENTÁL, řepkový olej, pekařské droždí, 0,8%SÝR SMODROU PLÌSNÌ, sůl, cukr, bazalka, SÓJOVÁ omáčka (voda, SÓJOVÉ BOBY, sůl, PŠENICNÁ MOUKA), extra panenský olivový olej, modifikovaný škrob, koření, oregano, česnek.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 1050 kJ
Energetická hodnota 251 kcal
Tuky 12 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 5.5 g
Sacharidy 24 g
Z toho cukry 2.8 g
Vláknina 2 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 1 g

Alergeny

Lepek Ano
Sója Ano
Mléko Ano

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Kategorie, ve kterých se produkt nachází

1006856