Petron Divočák kýta
- Popis produktu
Očištěné, ručně krájené plátky z kýty divočáka.
Prodej možný po jednotlivých vaničkách. Maso z divočáka je tučnější než ostatní druhy zvěřiny, ve srovnání s běžným vepřovým masem je však pevnější, libovější a výživnější. Má tmavě červenou barvu, jemnou strukturu a je protkané tukovými žilkami. Kýta z divočáka se používá podobně jako běžné vepřové – na guláš, pečení, dušení či k přípravě řízků.
O dodavateli
Bidfood vyrábí kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron ve vlastních, moderních závodech v Kralupech nad Vltavou a v Opavě. Na trh dodává cenově dostupnou zvěřinu ve stabilní špičkové kvalitě z prověřených zvířat, ulovených v našich lesích. Ulovená zvěř prochází přísnou veterinární kontrolou po odlovu, i před samotným zpracováním. Česká značka Petron je zárukou nejvyšší kvality.
- Adresa dodavatele
- Bidfood Kralupy s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 0 °C do +4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 15 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 15 dní
- Složení
Kančí kýta.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 480 kJ |
Energetická hodnota | 115 kcal |
Tuky | 2.87 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.95 g |
Sacharidy | 0.4 g |
Bílkoviny | 21.56 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.