Cibule Bistro Vepřové výpečky s kysaným zelím a bramborovými špalíčky
- Popis produktu
12 hodin pomalu konfitované výpečky z vepřové plece v cibulovo-česnekovém základu doplňuje sladko-kyselé bílé zelí s kmínem s opečenými bramborovými špalíčky a křupavou cibulkou.
Příběh Cibule. Radost z jídla.
Cibule se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera z touhy nabídnout lidem jídlo jako v restauraci. Jídlo, které si budou moct vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Filip dal proto dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů a špičkovou skandinávskou technologii. Více jak dva roky jsme všichni společně ladili komplexní řešení a každý detail.
Právě teď jdeme na trh a budeme s láskou a péčí koncept rozvíjet dál. Každý den vždy o kus lépe, od pečlivého výběru surovin, přes úpravu jídel nejmodernější technologií, šokovým zchlazením a balením do krabiček. I když máme obal recyklovatelný a z lokálního zdroje, náš cíl je dál hledat ekologické řešení. Cibule. musí mít vždy všechno 100% čerstvé, z nejlepších surovin a v maximální kvalitě. Cibule. se stala naší vášní.
Jídlo od Cibule. můžete mít vždy doma v lednici, nemusíte na něj čekat, je připraveno k rychlému ohřátí a servírování. Jídlo už nemusí být mnoho času v kuchyni, jídlo od Cibule. je radost a skutečné řešení.
Filip Sajler patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům.
Má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru a v České republice. Absolvoval stáže a praxe u věhlasných a Michelinem oceněných šéfkuchařů jako je Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler.
Byl členem Národního kuchařského týmu AKC ČR. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.
Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2 °C do +6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- PERFECT CANTEEN s.r.o., Pražská 673, Miřetice u Klášterce nad Ohří, 431 51 Klášterec nad Ohří
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 5 dní
- Složení
bramborové špalíčky 32 % [špalíčky (bramborové těsto (bramborové vločky 40 %, pšeničná mouka, pšeničná krupice, jedlá sůl), pitná voda), slunečnicový olej], ochucené zelí 30 % [kysané zelí 74 % (zelí bílé, pitná voda, jedlá sůl, kmín), cibule, cukr, pšeničná mouka, vepřové sádlo, jedlá sůl, kmín], vepřové maso 19 % (vepřové maso, slunečnicový olej, jedlá sůl, černý pepř), vepřová šťáva 16 % [hovězí vývar (pitná voda, hovězí maso a kosti, cibule, mrkev, celer, směs koření, jedlá sůl, slunečnicový olej), cibule, česnek, vepřové sádlo, pšeničná mouka, jedlá sůl, kmín, černý pepř), restovaná cibule 3 % (cibule, palmový olej, pšeničná mouka, jedlá sůl). Baleno v ochranné atmosféře.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 605 kJ |
Energetická hodnota | 144 kcal |
Tuky | 5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 16 g |
Z toho cukry | 1.8 g |
Bílkoviny | 7.4 g |
Sůl | 0.93 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Vejce | Ano |
Mléko | Ano |
Celer | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.