Giovanni Ferrari Pecorino Romano
- Popis produktu
Pecorino Romano od Giovanni Ferrariho je italský tvrdý sýr, který se vyrábí ze 100% pasterizovaného ovčího mléka a je považován za jeden z nejstarších typů sýrů.
Těsto Pecorina Romana je bílé až slámové barvy s krystalickou až lehce drobivou konzistencí.
Ferrari Pecorino Romano chutná skvěle samostatně jako aperitiv k vínu nebo k dochucení hlavních chodů, typicky těstovinových jídel či salátů.
- Adresa dodavatele
- Savencia Fromage & Dairy, VYSKOČILOVA 1481/4, PRAHA 4, 140 00, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 2 do 8 °C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 83 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 83 dní
- Složení
Ovčí mléko, sůl, syřidlo. Sušina min. 65%, tuk v sušině min. 36%.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1663 kJ |
Energetická hodnota | 401 kcal |
Tuky | 33 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | < 0.5 g |
Z toho cukry | < 0.5 g |
Bílkoviny | 26 g |
Sůl | 4.5 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.