Halibut grónský filet
- Země původu:
- Dánsko
- Oblast odlovu:
- FAO 21 Severozapadni Atlantik
- Vyrobeno:
- Nizozemsko
Aktuální trvanlivost: 2 dny
- Latinský název
- Reinhardtius hippoglossoides
- Druh
- Halibut grónský
- Popis produktu
Halibut grónský filet
Halibut grónský, zvaný také platýs černý, patří k nejchutnějším a nejvýživnějším mořským rybám. Je především známý svým jemně aromatickým masem, které má vysoký obsah bílkovin, ale také vyšší obsah tuku. Žije v severních částech Tichého a Atlantického oceánu.
Rozmrazený produkt, znovu nezmrazovat.
Produktová fotografie je pouze ilustrační.
Tip na přípravu
Hodí se na všechny způsoby úpravy. Výborně chutná dušený nebo vařený v páře. Neměl by se příliš kořenit, aby nezaniklo jeho příjemné aroma.
- Způsob produkce
- Odlov v moři
- Kategorie lovného zařízení
- Háčky a šňůry
- Adresa dodavatele
- MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o./ Centrální sklad Kozomín, 277 45 Kozomín 504, Česká republika
- Způsob použití
- Před konzumací určeno k tepelné úpravě.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od 0°C do 2°C. Rozmrazený produkt, znovu nezmrazovat.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 2 dny
- Složení
Halibut grónský
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 778 kJ |
Energetická hodnota | 186 kcal |
Tuky | 13.8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 14.4 g |
Sůl | 0 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Ryby | Ano |
Popis ryb | Hodnota |
---|---|
Způsob produkce | Odlov v moři |
Kategorie lovného zařízení | Háčky a šňůry |
Způsob použití | Před konzumací určeno k tepelné úpravě. |
Oblast odlovu | FAO 21 Severozapadni Atlantik |
Vyrobeno v | Nizozemsko |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.