Vilgain Těsto na pizzu (2x 140 g)
- Popis produktu
Pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí.
Návod k přípravě:
Lze konzumovat syrové, bez tepelné úpravy.
Předehřejeme troubu na 220 °C. Pečeme na pečícím papíře po dobu 7‑8 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísadách, které na pizzu zvolíte. Pizzu je možné připravit také za pomoci pánve.
- Adresa dodavatele
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Baleno v ochranné atmosféře. Uchovávejte v chladu, suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2‑3 dnů.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 61 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 61 dní
- Složení
Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1187 kJ |
Energetická hodnota | 282 kcal |
Tuky | 6.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1.2 g |
Sacharidy | 47 g |
Z toho cukry | 6.8 g |
Vláknina | 3 g |
Bílkoviny | 7.7 g |
Sůl | 1 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.