Samir Zelí kysané červené
- Popis produktu
Zelí kysané červené
O PRODUKTU
Jemně nakrájené hlávkové zelí, které bylo zkvašeno pomocí bakterií mléčného kvašení za přídavku soli a kmínu. Červené zelí se obvykle vaří s octem, aby se zachovala jeho barva. Často se podává ke zvěřině. Také se běžně nakládá. Nizozemci, Dánové a Švýcaři ho dusí s jablky a kořením. Syrové zelí je barevným zpestřením oblohy a salátů.
Hmotnost pevného podílu
350
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu do +10 ℃. Chraňte před světlem a po otevření urychleně spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- Samir Kysané Zelí s.r.o., Masarykova 374, 411 56 Bohušovice nad Ohří, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 114 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 114 dní
- Složení
Zelí červené, voda, jedlá sůl, kmín, konzervant E 202. - Baleno v ochranné atmosféře oxidu uhličitého.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 97 kJ |
Energetická hodnota | 22.2 kcal |
Tuky | 0.1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 4.6 g |
Z toho cukry | 0.2 g |
Bílkoviny | 0.8 g |
Sůl | 1.09 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.