Domácí pribináček

Domácí pribináček

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

200 g Authentic Farmářský tvaroh tučný
200 g Authentic Farmářská čerstvá smetana
1 ks Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon
2 lžíce Moučkový cukr

Postup přípravy

1. Povaříme smetanu

Do hrnce nalijte smetanu (nezapomeňte seškrábnout ze spodu víčka tuk), přiveďte ji k varu a nasypte do ní vanilkový a moučkový cukr. Smetanu provařte asi 2 minuty a pak ji nechte asi 10 minut chladnout.

2. Přidáme tvaroh, vychladíme a je to!

Do vlahé smetany dejte tvaroh a elektrickým šlehačem směs vyšlehejte do hladka. 

Pribináček dejte chladnout do lednice a studený ho pak ruční metlou prošlehete, případně ho můžete lehce naředit troškou mléka. 

Servírujte ho třeba s drobným ovocem a s nastrouhanou čokoládou.

3. Více inspirace v klubu Benjamínek

Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.

Nakupte potřebné ingredience

Authentic Farmářský tvaroh tučný (200 g)

Authentic Farmářská čerstvá smetana (200 g)

Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon (1 ks)

Moučkový cukr (2 lžíce)