Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Domácí pribináček

Domácí pribináček

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

200 g Authentic Farmářský tvaroh tučný
200 g Authentic Farmářská čerstvá smetana
1 ks Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon
2 lžíce Moučkový cukr

Postup přípravy

1. 1. Povaříme smetanu

Do hrnce nalijte smetanu (nezapomeňte seškrábnout ze spodu víčka tuk), přiveďte ji k varu a nasypte do ní vanilkový a moučkový cukr. Smetanu provařte asi 2 minuty a pak ji nechte asi 10 minut chladnout.

2. 2. Přidáme tvaroh, vychladíme a je to!

Do vlahé smetany dejte tvaroh a elektrickým šlehačem směs vyšlehejte do hladka. 

Pribináček dejte chladnout do lednice a studený ho pak ruční metlou prošlehete, případně ho můžete lehce naředit troškou mléka. 

Servírujte ho třeba s drobným ovocem a s nastrouhanou čokoládou.



Nakupte potřebné ingredience

Authentic Farmářský tvaroh tučný (200 g)

Authentic Farmářská čerstvá smetana (200 g)

Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon (1 ks)

Moučkový cukr (2 lžíce)