Do půl hodinky
1 porce
Nejprve si připravte „marinádu“ na namáčení vánočky. Do polévkového talíře dejte mléko, vejce, špetku mleté vanilky, javorový sirup, sůl a případně i trošku rumu.
Každý plátek vánočky nechte důkladně nasáknout v této mléčné marinádě a opatrně ho přeneste na pánev, kterou jste rozehřáli. Smažte na ghí na středně silný výkon z obou stran a do zlata. Přesuňte hotový french toast na talíře, položte pláteček másla, pokapejte javorovým sirupem nebo třeba jen trochu pocukrujte. Servírujte ještě teplý, ozdobte jahodami.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.