Do půl hodinky
1 porce
Před grilováním si připravte karamelizovanou cibuli. Obě cibule oloupejte, rozkrojte napůl a nakrájejte na plátky.
Na pánvi rozehřejte lžíci tuku a při nižší teplotě pomalu cibuli karamelizujte. Nechcete cibuli opéct do křupava - cibule má být měkká, vláčná a pustit co nejvíce své šťávy, která bude karamelizovat.
Cibuli takto karamelizujte 10-15 minut, dokud nebude zlatavá až hnědá. Poté přidejte lžičku cukru a nechte zcela rozpustit.
Osolte, opepřete a dejte stranou do mističky.
Na rozehřátém grilu opečte do křupava plátky slaniny a párky ogrilujte ze všech stran.
Housky nařízněte v půlce, aby vznikla "kapsa" na náplň, a dejte je nahřát na gril.
Housku uprostřed pomažte hořčicí (můžete ji smíchat i s troškou majonézy), rozprostřete lžičku karamelizované cibule, vložte párek, křupavou slaninu, vše zasypte strouhaným čedarem a dokončete na malé kostičky nakrájenými rajčaty a popř. ještě jednou lžičkou cibulky. Také můžete přidat bylinky dle vaší chuti.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.