Do hodinky
1 porce
Kroupy propláchneme ve studené vodě, necháme okapat. Ve větší pánvi rozehřejeme máslo ghí s olejem a kroupy na něm opražíme. Zalijeme vodou tak, aby byly kroupy ponořené, osolíme, přiklopíme poklicí, vaříme za občasného míchání (podlévání vodou) 30 minut do měkka.
Na jiné pánvi na másle povaříme houby, které osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Houby přidáme ke kroupám, přidáme česnek, petržel a majoránku.
Směs přendáme do pekáče, na povrch položíme kousky másla, zapékáme na 180 °C cca 30 minut.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.