Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Jablečná přesnídávka s pudinkem

Jablečná přesnídávka s pudinkem

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

500 g Jablka
1 litr Kojenecká voda
0.5 balení Vanilkový pudink
1 ks Banán
0.5 ks Šťáva z citronu
1 balení Dětské piškoty k podávání

Postup přípravy

1. Vaříme jablka

Jablka oloupejte a nakrájejte na kostičky. Zalijte je kojeneckou vodou s citronovou šťávou tak, aby byla těsně ponořená. Jablka uvařte doměkka a pak je rozmixujte a jablečnou směs znovu přiveďte k varu.

2. Dáme to dohromady

V misce si promíchejte pudinkový prášek v cca 150 ml kojenecké vody a pak ho za stálého míchání přilijte do jablečné směsi. Provařte do zhoustnutí a pak do přesnídávky rozmixujte nakrájený banán, který ji osladí.

3. Servírujeme

Přesnídávku podávejte vlažnou či studenou s dětskými piškoty nebo bez.

4. Více inspirace v klubu Benjamínek

Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.

Nakupte potřebné ingredience

Jablka (500 g)

Kojenecká voda (1litr)

Vanilkový pudink (0.5balení)

Banán (1 ks)

Šťáva z citronu (0.5 ks)

Dětské piškoty k podávání (1balení)