Do půl hodinky
1 porce
Nejprve připravíme jáhly. Začněte tím, že jáhly v cedníku spaříte horkou vodou. V hrnci smíchejte propláchnuté jáhly s kokosovým mlékem, vanilkovým extraktem a javorovým sirupem. Přidejte celou skořici, hřebíček a špetku soli.
Směs přiveďte k mírnému varu a vařte, dokud jáhly nezměknou (cca 20 minut). Nezapomeňte často míchat pro rovnoměrné vaření. Je-li třeba, přilijte další kokosové mléko. Podle chuti oslaďte javorovým sirupem (případně medem, cukrem apod.).
Jáhlovou kaši servírujte s nakrájeným mangem a špetkou skořice.
Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.