Jahodová tříšť s mátou a hroznovou šťávou
Délka přípravy
Do hodinky
Ingredience
Nakoupit ingredience
500 g
Jahody
200 ml
Hroznová šťáva
100 g
Cukr krystal
1 balení
Máta
Postup přípravy
1. Ledová tříšť
- Jahody umyjeme a rozmixujeme spolu s hroznovou šťávou a cukrem.
- Připravenou směs dáme do mrazáku a vždy po 45 minutách promícháme vidličkou, dokud směs nezmrzne.
- Hotovou tříšť ozdobíme mátou.
- Náš tip: Pokud vám zbyly jahody, není nutné je vždy připravovat na sladko. Jejich chuť vynikne i v zeleninových salátech, do kterých je můžete v kombinaci s mátou přidat na osvěžení. Skvěle se také jahody doplňují se sýry.
Zobrazit recept
Skrýt recept
Nakupte potřebné ingredience
Zpět na recept