Do dvou hodin
1 porce
Vepřový bok omyjte a osušte papírovou utěrkou. Ze všech stran ho mírně osolte a kůži nakrojte. Položte ho do litinového hrnce nebo pekáče, lehce ho podlijte vodou a přiklopte poklicí. Dejte ho péct na cca 20 minut při 190 stupních.
Mezitím si připravte marinádu. Hřebíčky, kousek badyánu, skořici a fenyklová semínka dejte do hmoždíře a nadrťte je na prášek. V misce zamíchejte sezamový olej, sójovou omáčku a med spolu s nadrceným česnekem, zázvorem a směsí koření z hmoždíře.
Touto marinádou potřete pečící se maso. Teplotu stáhněte na 160 stupňů, maso přiklopte a pomalu ho pečte cca 90 - 120 minut, dokud nezměkne. V průběhu pečení ho přelévejte výpekem. V případě potřeby ho lehce podlijte vodou.
Hotový měkký bůček podávejte nakrájený na plátky s rýží, posypaný nasekanou chilli papričkou a jarní cibulkou. Celou porci přelijte výpekem.