Mražené hranolky a vlnky

Hranolky jsou jednou z mála dobrot, co milují děti i dospělí stejnou měrou. Hodí se jako příloha k masu či rybám, ale stejně tak jsou skvělé na zobání jenom s tatarskou omáčkou či kečupem. Pokud milujete hranolky, ale nechcete se topit v oleji, opečte je v troubě. Po deseti minutách je vyndejte a smíchejte s troškou oleje. Teprve pak je dopečte dozlatova. Paráda! Hranolky jsou jednou z mála dobrot, co milují děti i dospělí stejnou měrou. Hodí se jako příloha k masu či rybám, ale stejně tak jsou skvělé na zobání jenom s tatarskou omáčkou či kečupem. Pokud milujete hranolky, ale nechcete se topit v oleji, opečte je v troubě. Po deseti minutách je vyndejte a smíchejte s troškou oleje. Teprve pak je dopečte dozlatova. Paráda!
Novinka
Způsob zobrazení