Knorr Bujón slepičí 12x10g
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
- Popis produktu
Vyzkoušejte plnou chuť Knorr Slepičího bujónu, který se perfektně hodí pro přípravu kuřecích polévek, omáček či šťáv k masu.
Knorr bujóny-kostky obsahují ingredience konzervované sušením, proto není nutné do nich přidávat konzervační látky.
Návod na přípravu:
1 kostku (10g) vložíme do 0,5l vroucí vody a vaříme na mírném ohni 1 minutu do úplného rozpuštění.O ZNAČCE
Značka Knorr přináší chuť do našich životů. Značka Knorr je autentická, inspirativní a hravá. Značka Knorr oslovuje milovníky vaření. Značka Knorr pečuje o produkty tak, jako vy pečujete o jídlo pro své blízké. Značka Knorr dbá na udržitelný rozvoj.
Knorr. Ochutnejte ten rozdíl.
- Adresa dodavatele
- UNILEVER ČR, spol. s r.o., Voctářova 2497/18, 180 00 Praha 8, Infolinka: 844 222 844, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu, při teplotě do +25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 251 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 250 dní
- Složení
Jedlá sůl, rostlinné tuky a oleje (palmový, shea (olej z máslovníku), sal), látky zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný, inosinan sodný, guanylan sodný), bramborový škrob, cukr, slepičí tuk 2%, aromata, koření (kurkuma, celerová semena), mrkev 1%, kvasničný extrakt, petrželová nať 0,4%, slepičí extrakt 0,1%, karamelový sirup, maltodextrin, antioxidant (výtažky z rozmarýnu).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 25 kJ |
Energetická hodnota | 5 kcal |
Tuky | 0.4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 0.3 g |
Z toho cukry | 0.1 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0.2 g |
Sůl | 0.95 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Celer | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.