Zelí hlávkové červené, 1 ks
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Zelí hlávkové červené
O PRODUKTU
Košťálová zelenina s charakteristickou hlávkou. Zelí hlávkové jako takové, je příbuzné kapustě, ale liší se strukturou listů - zelí má listy hladké. Hlávkové zelí má v kuchyni široké využití jak syrové, tak tepelně upravené. Červené zelí je velmi oblíbené pro svou barvu - kdy s ní zpříjemní pokrmy i své možnosti v kuchyni. Hlávkové zelí má široké využití jak syrové, tak tepelně upravené. Syrové lze používat na saláty, tepelně zpracované do polévek, na zelňáky, dušené k masu a také si z něj můžete vyrobit kysané zelí.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2°C do +6°C.
- Složení
Zelí hlávkové červené čerstvé.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.