Ředkev bílá kulatá “Mozarella”, svazek 3 ks
- Země původu:
- Itálie
- Popis produktu
Ředkev bílá kulatá
O PRODUKTU
Kořen ředkví bývá tenký, vřetenovitý nebo se tvoří bulvy či tloustne jen podděložní článek (hypokotyl). Bulvy a hlízy s listovou růžicí mají povrch různě zbarven, uvnitř jsou bílé nebo žlutavé. Má jemnější chuť, ale i přesto lehce štiplavou chuť - může se vyjímat do pokrmů inspirovaných asijskou kuchyní.
Bílou ředkev můžete zpracovávat jak za syrova, tak i tepelně upravovat. Nejznámější snad bývá kedlubnové zelí, ale lze jí využít také na karbanátky, nebo je silněji nakrájené osmažit v trojobale. Syrovou ji můžete použít do salátů a pomazánek. Jemně štiplavá chuť bílé ředkve se hodí zejména do asijských pokrmů.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2°C do +6°C.
- Složení
Ředkev bílá.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.