Ribo Pancetta Carbonara
- Popis produktu
Pancetta je nazývána jako italská slanina. Díky způsobu přípravy se přibližuje sušené šunce (neudí se). Její dobá zrání je krátká a má vyšší obsah tuku, je ovšem méně slaná, bývá nasládlejší a měkčí. V receptech pancettu nahrazovat spíše jamónem nebo prosciuttem (byť sušené šunky mívají silnější chuť a vyzrálé aroma) než jakákoliv anglická slanina.
Upozornění: Nestandardně krájené plátky. I když nejsou jeden jako druhý, nijak jim to neubírá na kvalitě a chuti.
O výrobci
Společnost Ribo je česká společnost s novou moderní výrobou a technologiemi, která se specializuje na výrobu, úpravu, zpracování a balení uzenin a sýrů. Vyrábí jak vlastní výrobky té nejvyšší kvality, tak zpracovává, upravuje, balí a prodává tradiční uzeniny a sýry z celé Evropy.
- Adresa dodavatele
- Ribo, s.r.o., Hovězí 480, 756 01 Hovězí, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě do 4°C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 37 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 37 dní
- Složení
Vepřové maso, jedlá sůl, dextróza, sacharóza, fruktóza, přírodní aroma, směs koření, antoxidant: E300, E301, konzervant E250, E252.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1913 kJ |
Tuky | 45 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 15.7 g |
Sacharidy | 3.4 g |
Z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 5.3 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.