Králík celý bez hlavy
- Země původu:
- Evropská unie
Aktuální trvanlivost: 4 dny
- Popis produktu
Králík bez hlavy.
Čerstvé králičí maso chlazené, vakuově balené.
Tipy na přípravu
Králičí maso je jemné, ale nevýrazné chuti, proto je dobré s těmito vlastnostni při kuchyňské úpravě počítat a volit chuťově výraznější přísady a koření. Jinak králičí maso připravujeme podobně jako maso jehněčí a kůzlečí nebo jako maso zajíce a divokého králíka.
Na smažení je vhodné maso z mladého králíka, na pečení můžeme použít králíka celého i staršího. V úpravě minutek, jako jsou přírodní řízky, medailonky apod. se uplatňuje jen maso z mladého králíka, a to ze zadní půlky.
- Adresa dodavatele
- RABBIT Trhový Štěpánov a.s., Sokolská 302, 257 63 Trhový Štěpánov, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě -1 až +4°C.
- Název a adresa výrobce
- RABBIT Trhový Štěpánov a.s., Sokolská 302, 257 63 Trhový Štěpánov, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 4 dny
- Složení
Králičí maso čerstvé.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.