Skaličan Knížecí uherská klobása
- Popis produktu
Fermentovaná klobáska v přírodním střívku s 80% masa je oceněná Regionální potravinou, Českou Chuťovkou, Top Delikatesou. Vhodná k vínu, pivu, sýru.
O VÝROBCI
Jedná se o významného zpracovatele a výrobce masa a masných výrobků na českém trhu. Jejich chutné výrobky se netají svou kvalitou a stále se vyvíjejí v technologických postupech i modernizovaném strojovém vybavení. Jejich cílem je spokojenost zákazníka.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0-20°C.
- Název a adresa výrobce
- SKALIČAN a.s., Zelená 226, Česká Skalice 55203
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 32 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 29 dní
- Složení
Vepřové maso 109g, vepřové sádlo 33g, jedlá sůl, konzervant E250, dextróza, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, pepř bílý, barvivo E162 E120, regulátor kyselosti E575, přírodní aroma, antioxidant E300 E301, extrakty koření, směs mikrokoků a bakterií mléčného kvašení, vepřové střívko. Pokryv: voda, barvivo E 171, vepřová jedlá želatina, regulátor kyselosti E262 zahušťovadlo E415, konzervant E202, modifikovaný bramborový škrob E1414.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1936 kJ |
Tuky | 39 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 3.2 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.