Galbani Mozzarella
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
- Popis produktu
Mozzarella Galbani, sněhobílý známý měkký sýr v pevném obalu a nálevu, který sýr konzervuje. Struktura mladého sýra je poměrně pružná a poddajná, dá se lehce krájet. Název pochází ze slovesa mozzare, což znamená trhat, přerušit či krájet. V běžné podobě se dělá z pasterizovaného kravského mléka prakticky na celém území Itálie.
Zajímavost o produktu:
Víte, že mozzarella má významný obsah vody, který redukuje množství soli, tuků a bílkovin a tak méně zatěžuje naše játra a ledviny?
Tip:
Mozzarella se nejčastěji přidává na pizzu, do těstovin nebo do salátů.Nejznámějším předkrmem pak je Insalata Caprese.
O výrobci:
Galbani je v Itálii jedničkou v oblasti sýrových specialit a jedním z hlavních hráčů na trhu sýrových výrobků. Společnost, která vznikla v roce 1882 prodává více než 300 výrobků v 50 zemích světa. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců potravinářského průmyslu díky svým 3100 zaměstnancům a čtyřem výrobním závodům v Itálii.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě 4-8°C.
- Název a adresa výrobce
- Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, 149 00 Praha 4 - Chodov
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 20 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 20 dní
- Složení
Plnotučné pasterované mléko, jedlá sůl (0,6%), syřidlo, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Tuk v sušině: 45%. Sušina: 38%.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1043 kJ |
Energetická hodnota | 251 kcal |
Tuky | 19 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g |
Sacharidy | 2 g |
Z toho cukry | 1.3 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0.45 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.