Galbani Mozzarella Lactose Free
- Zákonný název
- Měkký polotučný nezrající pařený sýr v nálevu, obsah laktózy <0,01 g/100 g, původ mléka: EU
- Popis produktu
Měkký polotučný nezrající pařený sýr v nálevu.
Obsah laktózy <0,01 g / 100 g.
- Skladovací podmínky
- Uchovejte při teplotě +4 °C až +7 °C.
- Název a adresa výrobce
- Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, 149 00 Praha 4 - Chodov
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 9 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 9 dní
- Složení
Pasterované delaktózované MLÉKO, jedlá sůl, živočišné syřidlo, sýrařské kultury, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Obsahuje glukózu a galaktózu vzniklé při enzymatickém štěpení laktózy. Obsah laktózy <0,01 g/ 100 g.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 921 kJ |
Energetická hodnota | 222 kcal |
Tuky | 17 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | 0.2 g |
Z toho cukry | 0.2 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 0.6 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.