Pekárna Kabát Moravský koláč makový
- Popis produktu
Moravský koláč makový se vyrábí tradiční ruční výrobou pouze z kvalitních a čerstvých surovin. V okrajích koláče je tvaroh a uprostřed koláče český mák.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
- Název a adresa výrobce
- Pekárna Kabát, s. r. o., Nad zavážkou 1184/5, Praha 4, 143 00
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 1 den
- Složení
- Pšeničná mouka, máslo, cukr, droždí, vanilínový cukr, vejce, voda, sůl, citropasta, voda, tvaroh, instantní puding (cukr, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka), voda; maková náplň: maková směs (mák, cukr, syrovátka, kukuřičný škrob, skořice, sojová mouka), strouhanka, voda; žmolenka: pšeničná mouka, máslo, vanilínový cukr.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1204.88 kJ |
Energetická hodnota | 287.97 kcal |
Tuky | 11.28 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 6.14 g |
Sacharidy | 45.25 g |
Z toho cukry | 13.75 g |
Vláknina | 1.72 g |
Bílkoviny | 7.55 g |
Sůl | 0.47 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Vejce | Ano |
Sója | Ano |
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.