- Popis produktu
Oblíbený spirálovitý tvar těstovin Panzani Fusilli udrží více omáčky a lépe zvýrazní všechny chutě v jediném okamžiku! Vyzkoušejte třeba s omáčkou Panzani Arrabiata!
Kvalita Panzani
Co znamená Qualità Oro? Špičková kvalita Qualità Oro spočívá ve výběru těch nejlepších surovin. Protože je pro výrobu těstovin hlavní surovinou pšenice, můžeme usuzovat, že kvalita těstovin závisí především na ní. Pšenice tvrdá, nic jiného než pšenice tvrdá a voda! Žádná vejce, žádná měkká pšenice, nic navíc!
Výzkumy prokázaly, že je to právě pšenice, která dává těstovinám jejich vynikající chuť, barvu a optimální vlastnosti pro vaření. Zrna pšenice tvrdé jsou tedy pečlivě vybírána a výsledná směs je pak semleta na hrubou mouku semolinu. Tu pak svými výrobními postupy založenými na mnohaletých zkušenostech přemění Panzani v dokonalé těsto.
Hlavní výrobní komplex pro výrobu omáček vybudoval Panzani uprostřed španělských rajčatových polí. Může tak přísně dohlížet na všechny etapy pěstování rajčat. Panzani Vám tak může nabídnout výrobek, u kterého je přesně známý původ a kvalita.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- SAS Panzani, Lyon
- Složení
100% krupice z tvrdozrnné pšenice.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1516 kJ |
Energetická hodnota | 358 kcal |
Tuky | 2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 70 g |
Z toho cukry | 3.2 g |
Vláknina | 4.2 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0.04 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.