Kikkoman sladká sójová omáčka
Nakupte více za méně
Značka: Kikkoman
- Země původu:
- Nizozemsko
- Popis produktu
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka.
Lze ji použít k přípravě omáček, dipů a dressingů, jako marinádu nebo stolní dochucovadlo. Vylepšuje chuť masa, drůbeže, ryb a zeleniny a je vynikající pro použití jak v asijské kuchyni, tak i v dalších pokrmech mezinárodní kuchyně.
O výrobciKikkoman je výrobce těch nejlepších sójových omáček. Výroba probíhá podle japonské receptury, která využívá sójových bobů, pšenice, vody a soli. Poté nechá suroviny přírodně fermentovat a vzniká sójová omáčka s jemnou a kořeněnou chutí.
- Skladovací podmínky
- Po otevření uchovávejte v chladničce.
- Název a adresa výrobce
- BOLTON CZECHIA, spol. s r. o., ŠTĚTKOVA 1638/18, PRAHA, 140 00
- Složení
- Pitná vodaCukrSójové bobyPšeniceJedlá sůlOcet kvasný lihový MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 601 kJ |
Energetická hodnota | 142 kcal |
Sacharidy | 21 g |
Z toho cukry | 21 g |
Bílkoviny | 8.8 g |
Sůl | 15.5 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Sója | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.