Ambrosi Parmigiano Reggiano hobliny
Nakupte více za méně
Značka: Ambrosi
- Země původu:
- Itálie
- Popis produktu
Král všech sýrů parmezán Parmigiano-Reggiano, pochází z Itálie a je znám svou krásně nasládlou chutí a vůní, která se s pokračujícím zráním stává stále výraznější. Jde o tvrdý sýr, k jehož výrobě se používá kravské mléko. Kvalita mléka používaného k výrobě originálního parmezánu je přísně střežena. Využívá se pouze čerstvé mléko od krav pasoucích se na určených pastvinách, protože složení jejich stravy zásadně ovlivňuje chuť.
Zajímavost o produktu:
Víte, že na výrobu 1 kg parmazánu je potřeba asi 16 l mléka a že je kvalita mléka používaného k výrobě originálního parmazánu přísně střežena? Využívá se pouze čerstvé mléko od krav pasoucích se na určených pastvinách, protože složení jejich stravy ovlivňuje i chuť parmazánu.
O výrobci:
Společnost Ambrosi je lídrem na trhu s italskými sýry prémiové kvality v Itálii i v zahraničí a to díky vysoké kvalitě svých produktů, špičkové technologii a certifikacím v kombinaci s nejmodernějším logistickým systémem. Ambrosi, italská kvalita a tradice od roku 1942.
Tip:
Na použití v kuchyni se nejlépe hodí parmazán starý alespoň 2 roky. Jeho kůrka se dá použít do základu vývarů
- Skladovací podmínky
- Uchovávejte při teplotě 0-7 ° C.
- Název a adresa výrobce
- AMBROSI S.P.A., VIA DEI PONTICELLI 1, CASTENEDOLO (BS), 25014
- Složení
MLÉKO, sůl, syřidlo
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1671 kJ |
Energetická hodnota | 402 kcal |
Tuky | 30 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Bílkoviny | 32 g |
Sůl | 1.6 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.