Bon Lait Ovčí jogurt bílý
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
- Popis produktu
Ovčí jogurt Bon Lait je vyroben z čerstvého plnotučného mléka francouzských ovcí Lacaune s velkým důrazem na čistotu a hygienu jak na farmě, tak v mlékárně. Díky tomu chutná mléko lahodně, jemně.
Mléko je šetrně ošetřeno krátkou pasterizací a není standardizováno. Ovčí jogurt Bon Lait zraje v kelímku. I v přírodní verzi bez příchutě má příjemně nasládlou chuť díky vychytané době fermentace. Ochucené jogurty jsou slazeny s nižším obsahem cukru podle moderních trendů zdravého stravování.
Ovčí jogurt Bon Lait je GMO free, tzn. že naše ovce Francouzky jsou krmeny přírodními, geneticky nemodifikovanými krmivy.
• Obsah tuku: min 5,0 - 6,5 % (obsah tuku kolísá dle ročních období, v zímě nejvíce 6,5%, v létě nejméně 5%)
• Obsah proteinu: 4,4% - 4,5%
• Bez konzervantů a zahušťovadel, z nestandardizovaného mléka, bez přidaných tuků - prostě přirozeně přírodní jogurtO výrobci
Bon Lait - Gurmánská minimlékárna
Z farmy veterinářů z Moravy aneb jako od Francouzů• Rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí
• Vysoká kvalita mléka od francouzských sánských koz a ovcí v českém chovu
• Certifikováno IFS - mezinárodním certifikátem kvality a bezpečnosti potravin
• Vyrábí celoročně
• Ovčí a kozí jogurty, čerstvé kozí mléko bez UHT, kozí sýr à la feta, 100% kozí kolostrum, mléčná (sušená) výživa od 1 roku ..Manželé Míchaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů kvality a lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, navíc kozí mají minimální kozí aroma.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě +2 až +6°C
- Název a adresa výrobce
- Bon Lait s.r.o., Staroveská 406, Krmelín, 73924, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 24 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 24 dní
- Složení
Ovčí mléko, jogurtová kultura.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 537 kJ |
Energetická hodnota | 168 kcal |
Tuky | 7.7 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5.4 g |
Sacharidy | 6.5 g |
Z toho cukry | 5.1 g |
Bílkoviny | 7.2 g |
Sůl | 0.2 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Charakteristika | Hodnota |
---|---|
Obsah tuku v jogurtu | 6 - 9,9% |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.