Olivet sýr v popelu
Nakupte více za méně
- Země původu:
- Francie
- Popis produktu
Měkký zrající Olivet Cendré v popelu je vyroben z pasterovaného kravského mléka. Potravinářský popel deaktivuje v sýru okyselování, rozptyluje se v něm a ovlivňuje jeho strukturu, chuť i vůni. Urychluje zrání sýru. Tento zdařilý experiment jistě zaujme i nejnáročnější gurmány.
Zajímavost o produktu:
Víte, že sýrárna P. Jacquina, vybudovaná v La Vernelle, leží přímo v srdci Francie?
Tip:
Sýr Olivet Cendré v popelu podávejte společně s čerstvým pečivem, rajčaty a vlašskými ořechy. Hodí se na jednohubky s olivami k bílému vínu. Vynikne na sýrových mísách.
O výrobci:
Od 50. let 20. století se rodina P. Jacquina specializuje na výrobu kozích sýrů. Dnes již ve třetí generaci. Kromě kozích sýrů vyrábějí i značkové sýry s pečetí kvality A.O.C. Věhlas jejich výrobků dávno překročil hranice Francie a své zboží vyvážejí do celého světa.
- Skladovací podmínky
- Uchovejte při teplotě od 2°- 8°C
- Název a adresa výrobce
- LAKTOIMPEX, spol. s r.o., PRŮMYSLOVÁ 5, PRAHA 10, 108 00
- Složení
MLÉKO, mlékárenské kultury, sůl, rostlinná uhlíková čerň, syřidlo.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1154 kJ |
Energetická hodnota | 278 kcal |
Tuky | 22 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 1.5 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.