Vepřová játra
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Jater i ostatních vnitřností si naše babičky cenily, protože jsou výživná a obsahují mnoho cenných látek. Tradičně se připravují na cibulce, spolu s ostatními vnitřnostmi jako tzv. pajšl na smetaně, ale můžete je zkusit i na houbách. Zmírnit jejich výraznou chuť můžete tím, že je před úpravou namočíte do mléka s vodou a kořením.
Pokud játra nepostřebujete celá, můžete je zamrazit, ale je třeba je nakrájet na plátky, proprat, osušit a proložit alobalem. V mrazáku by neměla být déle než měsíc.
O výrobci
Kostelecké uzeniny působí na trhu s masnými lahůdkami již od roku 1917. Od té doby jsou výrobcem věhlasných masných pochoutek. V jejich portfoliu nechybí čerstvé hovězí a vepřové maso zejména českého původu. Současnost Kosteleckých uzenin je o moderních technologiích, bezpečnosti a o kontrole surovin i finálního výrobku, stejně jako o tradičním přístupu k řeznickému řemeslu.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě +1°C až +3°C. Baleno v ochranné atmosféře, po otevření ihned spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- Kostelecké uzeniny a.s., provozovna Planá nad Lužnicí, Průmyslová 499, 391 11 Planá nad Lužnicí, Česká republika
- Složení
Droby.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.